Occasion Leasen Zonder Aanbetaling

Het is al uniek dat starters bij ons kunnen leasen en daar komt bovenop dat wij jou niet verplichten een aanbetaling te doen! 'Occasion Lease Zonder Aanbetaling' komt voor veel ondernemers als geroepen, misschien ook voor jou. Zo houd je geld over om te investeren in jouw bedrijf! Wil je eerst weten waar je aan toe bent? Doe de Gratis Lease Check »

Financial Lease Occasion Berekenen


Ons slottermijn advies: 4000,-

Prijs vanaf

264,- p/m

De definitieve financial lease offerte is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie. Aan bovenstaande voorbeeld berekening kunnen geen rechten worden ontleend.  

Soepele lease acceptatie


Trots zijn we op het feit dat wij Zzp'ers, MKB'ers en B.V.'s razendsnel bedienen. Lease aanvragen zonder een aanbetaling behandelen we snel en vakkundig. Nergens anders vind je een soepeler lease acceptatie dan bij ons. Bereken daarom vandaag nog jouw maandelijkse leasetermijnen en vraag snel een occasion leaseofferte aan. 
 

Voor alle ondernemers!

Voor ons zijn alle ondernemers gelijk. Tenslotte zijn we ook collega-ondernemers van elkaar. Van onze occasion autolease kan daarom ook elke ondernemer in Nederland gebruikmaken. Zo óók starters die geen jaarcijfers kunnen overleggen. Zzp'er, MKB'er, Eenmanszaak of B.V? Welkom bij de club!