Lease MKB | Auto lease voor ondernemende MKB'ers

Wat is lease MKB ? Misschien ben je op het gebied van zakelijke auto lease nog niet voldoende geïnformeerd. Daarom leggen we jou eerst eventjes beknopt uit wat lease MKB is maar óók wat we bedoelen met 'leasen zonder cijfers'.

Wat is lease MKB?

Zakelijke auto lease MKB verschilt in wezen niets met financial lease. Sterker nog: Je kunt bij ons gewoon een occasion op basis van financial lease MKB of occasion lease aanvragen. Met occasion lease je echter geen nieuwe auto maar een gebruikte. Bij ons kun je kiezen uit allerlei merken en typen jonge occasions. Sommige van deze wagens zijn nog maar enkele maanden oud en dus vrijwel nieuw. Al onze occasions zijn in topstaat, ook de iets oudere occasions en je hebt er nog jarenlang veel plezier van. Sterker nog: Na afloop van de leaseperiode kun je jouw auto doorgaans weer verkopen voor een mooie prijs.

Voordeel van MKB autolease voor jou?

Natuurlijk is het voordeliger wanneer je via ons een gebruikte auto leaset. Op de website van 'Occasion Lease Zonder Cijfers' kun je eenvoudig al onze auto's met elkaar vergelijken. Vergelijk bijvoorbeeld een nieuwe en gebruikte auto van hetzelfde merk en type met elkaar en je komt er direct achter hoe voordelig het is om een occasion auto te leasen. Occasion lease is voor veel Zzp'ers en MKB'ers een zeer aantrekkelijke leasevorm. Vooral voor degenen die per maand zo min mogelijk geld uit willen geven aan een leasewagen. 

MKB'er en leasen zonder cijfers, wat wordt daarmee bedoeld?

Met onze lease MKB bedoelen we dat het voor jou als ondernemer (als Zzp of in het MKB) mogelijk is om toch een auto te leasen via ons zonder dat jij daarvoor jouw jaarcijfers moet overleggen. Met name startende ondernemers kunnen vaak gewoonweg nog geen jaarcijfers aantonen, terwijl voor hen een auto leasen soms de enige mogelijkheid is om hun klanten te kunnen bereiken... Via de website 'Occasion Leasen Zonder Cijfers' is het geen probleem als je geen cijfers aan kunt tonen. Via ons kun je gewoon een MKB leaseaanvraag doen zonder cijfers!

Lease MKB is een goedkope vorm

Wist je dat je veel afschrijving hebt met een nieuwe MKB leaseauto gedurende de eerste maanden en jaren? Nieuwe auto's dalen in het eerste jaar al veel in waarde. Een gebruikte auto, een occasion, heeft die afschrijving al achter de rug. Vandaar dan ook dat de leasekosten voor occasions veel lager uitvallen dan bij nieuwe MKB autolease auto's. Een occasion leasen is voor jou dan ook een uitstekende mogelijkheid om veel geld te besparen! Een ander groot voordeel is dat jij meteen de beschikking hebt over een auto. Je put bij ons namelijk uit een grote eigen voorraad gebruikte auto's. Lease MKB heeft daarnaast een korte looptijd. Je bent al snel volledig eigenaar van uw (bedrijfs)wagen.

Fiscaal voordeel met lease MKB

Lease MKB is aantrekkelijk vanwege de lagere autolease kosten maar je kunt als MKB'er ook nog eens profiteren van fiscale voordelen. De btw die over de aanschafwaarde gefactureerd wordt mag je namelijk aftrekken. Tevens zijn de rente en afschrijvingskosten van lease MKB (deels) fiscaal aftrekbaar.

Aanbod personenauto's  Aanbod bedrijfswagens  Gratis Lease Check  MKB Auto Lease Aanvragen