Financial Lease

Financial lease een zakelijke financieringsoplossing voor (startende) ondernemers die gaan voor gemak en zekerheid. Je hoeft bij financial lease geen gebruik te maken van jouw eigen financiële middelen. Tevens staat deze zakelijke autolease voor jouw occasion of bedrijfswagen los van je overige zakelijke financiering(en). Je bepaalt zelf de looptijd van de financial lease die past bij de afschrijving en de leasetermijn van de occasion of de bedrijfswagen. De rente en de looptijd op de financial lease wordt vooraf vastgesteld en hierdoor betaal je maandelijks een vast leasetermijn. Hierdoor weet je de komende jaren exact waar je aan toe bent met de financial lease.

Transparant product

Financial lease, geen ondoorzichtige financiële oplossing voor jouw bedrijfswagen of jong gebruikte auto, maar een financieel product met duidelijke en transparante kenmerken. Met financial lease ben je direct eigenaar van de bedrijfswagen of occasion. Tevens komt het te leasen object onder de noemer financial lease op uw balans te staan.

Financial lease en aftrekbaar fiscus

De bedrijfswagen of occasion kun je maximaal leasen tot de aanschafprijs exclusief btw. De betaalde btw kun je terugvorderen van de belastingdienst, je bent tenslotte economisch eigenaar van de bedrijfswagen.

Lagere financial lease maandtermijn door je huidige auto in te ruilen

Heb je een bedrijfswagen of een mooie occasion op onze financiële website gezien? Maar heb je ook een inruilauto? Ook dan ben je bij ons aan het adres voor jouw financial lease. Door jouw huidige auto in te brengen verlaag je jouw toekomstige financial lease maandlasten. Je kunt de verwachte opbrengst van uw auto invullen op ons leaseaanvraagformulier.

Lagere financial leasetermijn door slottermijn

Er bestaat tevens de mogelijkheid tot het inbouwen van een slottermijn ter hoogte van de reële restbedrag - waarde van de bedrijfswagen of occasion op te nemen in de financial lease overeenkomst. Hierdoor valt de leasetermijn nog lager uit.

Wat moet jezelf betalen bij financial lease

De toekomstige en directe autokosten zoals de verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud en reparatie komen helemaal voor jouw eigen rekening. Hier weet je als (startende) ZZP'er of MKB'er de weg wel in te vinden. Het internet biedt hiervoor ook een uitstekend middel om de goedkoopste autoverzekering te vinden voor uw bedrijfswagen of gebruikte auto.

Financial lease samengevat

  • Lager leasetermijn door inbouw van slottermijn
  • Lage financial lease rente
  • De fiscale afschrijving
  • Looptijd bepaal jezelf
  • Investeringsaftrek
  • Inruil mogelijk 
  • Je behoudt jouw liquiditeit
  • Je hoeft geen jaarcijfers aan te tonen

Financial lease geregeld zonder aantonen van jaarcijfers

Elke ondernemer bieden wij financieel maatwerk. Dat is logisch want er is geen standaard oplossing. Je financial lease aanvraag behandelen we met aandacht voor jouw situatie en wensen. Daarnaast hoef je voor de financial lease aanvraag geen jaarcijfers te overleggen.

Financial Lease Aanvragen  Gratis Lease Check

Gerelateerde zoekopdrachten