Leaseauto

Een financial leaseauto is voor de meeste MKB'ers en Zelfstandigen Zonder Personeel net zo belangrijk als een goede bedrijfsvoering. Sterker nog, vaak is het onmogelijk om een goede bedrijfsvoering te hebben zonder een betrouwbare leaseauto. Veel ondernemers kiezen ervoor om een occasion te leasen in plaats van een nieuwe auto. Waarom zou je kiezen voor een occasion? En waarom zou je die occasion leasen via ons?

Waarom een leaseauto leasen via ons

Wij zijn dé specialist als het aankomt op leaseauto's voor Zzp'ers en MKB'ers. Elke ondernemer kan bij ons aankloppen voor een voordelige, transparante financial leaseauto. Daarbij is het niet nodig om jaarcijfers aan te leveren. Dat maakt ons zo uniek. Want in Nederland is het bij vrijwel iedere leasemaatschappij nodig om cijfers te overleggen. Zonder cijfers toch een leaseauto is bij ons dus gewoon mogelijk.

Waarom kiezen voor leaseauto?

Financial Leaseauto (ook wel occasion lease genoemd) is een zeer aantrekkelijke leasevorm, niet alleen in de eerste plaats voor startende ondernemers maar ook voor grotere bedrijven kan het aantrekkelijk zijn om hun wagenpark volledig te laten bestaan uit gebruikte leaseauto's. De leaseauto's en bedrijfswagens op deze website verkeren allen in zeer goede staat. Sommige van deze leaseauto's zijn nog nagenoeg nieuw dan wel in nieuwstaat. Vooral occasions van één jaar of ouder zijn goedkoop. Zoals je misschien weet zijn de afschrijvingskosten bij een nieuwe leaseauto vooral in de eerste 1 á 2 jaren op z'n hoogst. Bij de meeste van onze leaseauto's zijn die bedragen al afgeschreven. Kortom: Je leaset met een occasion tegen veel lagere kosten terwijl je wel een zeer goede auto tot jouw beschikking heeft. Deze leaseauto's worden door ons uitvoerig getest en nagekeken alvorens ze weer ter lease worden aangeboden.

Voordelen

  • Goedkoper in aanschaf dus lagere leasekosten
  • Bij ons lease je jonge leaseauto's van de beste kwaliteit
  • Waar nieuwe leaseauto's soms last hebben van kinderziektes heb je daar met een occasion geen last van
  • Onze leaseauto's en bedrijfswagens zijn direct beschikbaar
  • Met onze lease kun je kiezen voor een kortere looptijd
  • Je bent altijd meteen economisch eigenaar van de leaseauto, waardoor je kan profiteren van gunstige belastingregels
  • Je behoudt het bedrijfskapitaal
  • Je weet waar je aan toe bent: Elke maand betaal je een vast bedrag

Neem contact op met ons

Bekijk onze grote voorraad met gebruikte leaseauto's en bedrijfsauto's op de website en vraag eventueel een leaseauto zzp betaalplan aan voor jouw bedrijf. Uiteraard zijn we ook altijd telefonisch voor jou bereikbaar. Neem gerust contact op via telefoonnummer 088 - 1100 900 en een van onze leaseadviseurs staat je graag te woord.

Aanbod personenauto's  Aanbod bedrijfswagens  Gratis Lease Check  Leaseauto Offerte Aanvragen