Heb je vragen of specifieke wensen?
Bel 0541 - 57 16 90

Bakwagen Kopen Of Lease?


Heb jij plannen om als ondernemer een bakwagen te kopen? Het aanbod met bakwagen occasion modellen is gevarieerd. Deze bedrijfswagens zijn ideaal als jij als ZZP of MKB ondernemer in de transportsector werkt. Het kopen van een bakwagen occasion bied jou als ondernemer, starter of in het MKB de optie om grote goederen te vervoeren. Of als jij als ondernemer vooral bouwmaterialen vervoert. Een bakwagen gebruikt kopen - handgeschakeld of automaat - is voor jou als ondernemer voordeliger dan de aanschaf van een nieuw exemplaar.

Dit type wagen is bovendien ook prima geschikt voor gebruik in de stad. Het is een lichte vrachtwagen met de laadvloer en cabine op één chassis en eveneens perfect als jij als bedrijf bijvoorbeeld verhuizingen uitvoert.

Wat is een bakwagen?

Een bakwagen occasion bestaat uit een combinatie van een cabine en laadvloer op een enkel chassis en is een lichte vrachtwagen. De laadklep zit vast op de wagen en de motor is onder de cabine geplaatst. Doorgaans beschikken deze lichte vrachtwagens aan de achterkant over een laadklep. Voor wat betreft de cabine zijn er variaties aangaande het aantal zitplaatsen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een tweedehands bakwagen te leasen met twee of drie zitplaatsen. De bakwagen is als lichte vrachtwagen voor allerlei doeleinden in te zetten. Er zijn bovendien meerdere automerken die bakwagens produceren.

Mercedes-Benz, Iveco, Renault en meer

Er zijn veel automerken die bakwagens produceren. Dat zorgt ervoor dat u een ruime keuze heeft als u een jong gebruikte bakwagen gaat kopen. Naast bekende merken als Mercedes-Benz, Iveco en Renault is er ook keuze uit andere automerken. Bijvoorbeeld de Mitsubishi Canter bakwagen of Citroën Jumper bakwagen, Opel of van het merk Fiat. Zo is er volop keuze voor u als ZZP of MKB-ondernemer om een 2ehands bakwagen te kopen.

Welke lease bakwagen zoek jij als ondernemer?

Via het verkorte overzicht hieronder vindt u een aanbod van veel verkochte lease bakwagen modellen onder ZZP, MKB- en startende ondernemers. Deze staan in een gevarieerd lease aanbod voor jou beschikbaar op Occasionleasezondercijfers.nl. Kijk in onze voorraad voor een overzicht van onze jong gebruikte bakwagens.

  • Ford Transit bakwagen
  • Mercedes Sprinter bakwagen
  • Fiat Ducato bakwagen
  • Iveco Daily bakwagen
  • Renault Master bakwagen
  • Volkswagen Crafter bakwagen
  • Peugeot Boxer bakwagen
  • Opel Movano bakwagen

Bakwagen met laadklep leasen? Ook daarvoor ben jij bij ons op het juiste adres.

Bakwagen leasen ZZP en MKB zonder cijfers

Nieuwe of gebruikte bakwagen leasen als ZZP of MKB ondernemer zonder jaarcijfers aan te leveren? De keuze voor het kopen van bakwagen is vaak ingegeven vanwege het niet nadenken over andere opties. Over opties die voor jou als ondernemer wellicht financieel aantrekkelijker zijn. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht om een zakelijke bakwagen financial lease offerte voor een nieuwe of jong gebruikte bakwagen aan te vragen? Dat biedt veel meer voordelen in vergelijking met het kopen van een jong gebruikte bakwagen.

Wij laten jou graag kennismaken met alle voordelen. Zakelijk een bakwagen leasen zzp of als mkb ondernemer? Occasionleasezondercijfers.nl helpt jou graag!


Terug naar overzicht