Suzuki Occasion Lease Zonder Jaarcijfers

Op zoek naar een voordelige Suzuki lease occasion? Wil jij in een tweedehands model rijden met onze voordelige Suzuki financial lease? Zakelijk of privé een SUV, stationwagon, sedan of hatchback leasen of financieren? Benieuwd naar onze Suzuki financial lease occasions? Kijk dan snel in onze voorraad, kies en vraag een financial lease Suzuki offerte aan. Mogelijk voor ondernemer en particulier!

Suzuki Baleno  Suzuki Celerio  Suzuki Ignis  Suzuki S-Cross  Suzuki Swift  Suzuki Sx4 S-Cross  Suzuki Vitara

Suzuki lease

Het Japanse automerk Suzuki bestaat al sinds 1909. Suzuki produceert naast auto’s ook motorfietsen. Ook in deze branche is het bedrijf zeer succesvol.

Het is een redelijk groot bedrijf dat wereldwijd gezien jaarlijks een aanzienlijk aantal Suzuki lease auto’s produceert. Hierbij werkt men samen met andere producenten zoals Nissan en Mazda. In Europa werkt men bovendien samen met Fiat. In vergelijking met bijvoorbeeld met Japanse reuzen als Nissan en Toyota, is het bedrijf echter een stuk kleiner. Zeker in ons land. Het aanbod van tweedehands Suzuki lease auto’s is dan ook, in vergelijking met andere merken, enigszins beperkt.

Er is echter voldoende aanbod. Suzuki lease auto's staan bekend om de degelijke voertuigen met niet al te veel fratsen. Hiertegenover staat wel een heel aantrekkelijke prijs. Als je kiest voor een jonge tweedehands Suzuki in combinatie met onze financial lease constructie, wordt deze nog aantrekkelijker.

De geschiedenis van het automerk Suzuki

De geschiedenis van het automerk Suzuki lease auto's gaat ver terug. Het werd 1909 opgericht door Michio Suzuki en Shunzo Suzuki. Het is in Japan de traditie om je bedrijf naar de familie te noemen. Het bedrijf had al snel succes. Niet alleen in de auto- maar ook in de motorfietsbranche boekte het bedrijf successen.

In 1981 ontstond er een samenwerking met het Amerikaanse General Motors. Dat bedrijf nam een flink aandelenpakket waardoor Suzuki veel meer financiële slagkracht kreeg. Suzuki profiteerde ten volle van deze samenwerking. Deze kwam de algehele kwaliteit van de Suzuki lease auto’s ten goede. Vooral op het vlak van hybride motoren heeft men hier veel profijt van gehad.

Desondanks eindigde de samenwerking 2009. Beide merken kozen er destijds voor om weer hun eigen weg te kiezen. In datzelfde jaar kwam er overigens wel een nieuwe samenwerking tot stand met Volkswagen, dat inmiddels een belang van 20 procent heeft.

Populaire Suzuki lease modellen

Alhoewel Suzuki in ons land niet tot de meest verkopende automerken behoort, heeft het wel een aantal populaire modellen. Deze zijn stuk voor stuk heel aantrekkelijk geprijsd.

Suzuki Swift
Een van de bekendste modellen van het merk is de Swift. Dit model is al tientallen jaren op de markt. Het is een heel fijne en compacte auto met prima rijeigenschappen. De compacte afmetingen maken het tot een fijne stadsauto. De Swift is echter comfortabel genoeg om er ook langere afstanden mee te rijden.

Suzuki S-Cross
De Suzuki S-Cross zal voor velen geen onbekend model zijn. Het is een vrij compact model, maar biedt genoeg ruimte om als gezinsauto te dienen. Je kunt er ook genoeg spullen in vervoeren. Dus ook als je puur zakelijk rijdt is het een uitstekende keuze.

Suzuki Vitara
Net als de Swift gaat ook de Vitara al heel lang mee. Het eerste model was een stoere compacte terreinwagen. In die tijd een redelijk unieke verschijning. Juist door het kleinere formaat. In de loop der jaren is de Vitara uitgegroeid tot een moderne crossover. Maar wel een die meer ruimte biedt dan veel andere merken in zijn prijsklasse.

Bovendien staat hij wat hoger op zijn wielen en heeft daardoor een fijne hoge instap. Het is een comfortabele auto met diverse handige opties, waarmee je voor de dag kunt komen. Een prima auto voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Overige Suzuki modellen

Andere modellen die je regelmatig als lease occasion tegenkomt, zijn onder meer de Baleno, Celerio en Ignis.

De Baleno is een heel compact model met een moderne uitstraling. Ideaal voor in het drukke stadsverkeer. Dankzij de compacte afmetingen zal je er zelden parkeerproblemen mee ondervinden. Toch heeft hij voldoende comfort om er ook wat langere ritten mee te maken.

Eveneens een compact model is de Celerio. Net als de Baleno is het door zijn kleine afmetingen een ideale auto voor in de stad.

De Ignis is een compacte MPV die wat hoger op de wielen staat. Hij heeft dus ook een heel fijne instap en biedt ook nog eens lekker veel ruimte. Ideaal als je regelmatig veel spullen moet vervoeren.

Ben je op zoek naar een stoere terreinwagen, dan is de Jimny een goede keuze. Je ziet hem misschien niet zo vaak op de Nederlandse wegen, maar toch is het een heel betrouwbare auto.

Het model is een echte alleskunner, gericht op de zakelijk markt. Hij is niet geschikt als gezinsauto. Het is een zogenaamde tweezitter die wel genoeg ruimte biedt om spullen te vervoeren. Het model is er niet alleen voor gebruik op de reguliere wegen. Dankzij de vierwielaandrijving is hij ook prima geschikt om ermee het terrein in te gaan.

Suzuki financial lease: zakelijk of particulier

Zie jij jezelf wel in een aantrekkelijk geprijsde Suzuki financial lease occasion rijden? Bij ons vind je er genoeg. Heb je het benodigde bedrag niet direct beschikbaar dan is dat ook heel begrijpelijk en geen enkel probleem. Daarvoor hebben wij namelijk een handige financial lease constructie beschikbaar, zowel voor de zakelijke- als particuliere markt. Een heel fijne oplossing waarbij je bovendien niet aan allerlei verplichtingen gebonden bent.

Je wordt namelijk direct eigenaar van de Suzuki lease occasion. Je bepaalt dus helemaal zelf waar je de benodigde verzekering afsluit. Ook kies je zelf de garage uit waar je de Suzuki financial lease auto wilt laten onderhouden. Als je zakelijk Suzuki lease occasion least, benut je ook nog eens van de fiscale voordelen. Zo heb je recht op een investeringsaftrek en ook de rente is aftrekbaar. Zo wordt autorijden wel heel aantrekkelijk toch?

Je hebt bij ons de keuze uit een looptijd van 6 tot en met 72 maanden. Gedurende de looptijd betaal je een vast bedrag per maand. Zo rijd je direct weg in jouw ideale Suzuki financial lease auto voor een heel scherp tarief per maand.  Als je meer over leasen wil weten vertellen onze financiële expert je er graag alles over.