Tweedehands Jeep Compass Occasion Leasen Zonder Jaarcijfers

Zakelijk een tweedehands Jeep Compass leasen zonder cijfers? Als je de gegevens invult op de site, gaan we snel aan de slag om de aanvraag af te handelen waardoor je op korte termijn in de Jeep Compass occasion lease auto - die voldoet aan jouw eisen en wensen - kan rijden.

• 2021

• Benzine

• Automaat

• 2473 km

• 2021

• Hybride

• Automaat

• 25646 km

• 2018

• Diesel

• Handgeschakeld

• 131311 km

Jeep Compass lease

Hoewel de meeste mensen bij een Jeep snel zullen denken aan een terreinwagen is een Jeep Compass lease auto in dat opzicht een uitzondering. Deze compacte SUV heeft wel de uitstraling die past bij een Jeep maar door zijn relatief kleine formaat is de kans groot dat je niet direct ziet dat dit model die sinds 2006 geproduceerd wordt, afkomstig is van de Jeep fabrikant. Maar als je kijkt naar de kwaliteiten van het rijden dan heb je snel genoeg door dat de Jeep Compass lease auto uitstekend past binnen de uitstraling die Jeep occasions hebben. Of het nu om een verharde of een onverharde weg gaat, door de verstevigde stabiliteit van een nieuwe of Jeep Compass tweedehands auto is het geen enkel probleem. Kenmerkend is dat de vering en de demper (te vergelijken met brede schokbrekers) strak zijn afgesteld waardoor je nauwelijks merkt op welke ondergrond een nieuwe of 2de hands Jeep Compass lease auto rijdt. Het grootste voordeel daarvan is dat het vervoeren van eventuele kwetsbare materialen geen enkel probleem is voor deze auto.

Jeep Compass occasion zakelijk leasen? Profiteer - via Occasionleasezondercijfers.nl - van de beste Jeep Compass financial lease deals!


Occasionleasezondercijfers.nl biedt geen Jeep Compass private lease aan.

Jeep Compass occasions

Wat verder opvalt is de enorme verscheidenheid aan motorinhoud en bijhorende pk's die er in de loop der tijd zijn geleverd door deze fabrikant. Of het nu om een benzinemotor gaat of om een exemplaar met een dieselmotor binnen die keuze zijn er diverse modellen te vinden met een andere inhoud en vermogen zodat je een keuze kan maken wat past bij jouw wensen als zakelijke rijder. Als je naar de buitenkant kijkt, denk je in eerste instantie dat het om een 3-deurs model gaat. Bij Jeep Compass occasions heeft men er echter voor gekozen om de achterdeuren te integreren in het model. De portiergrepen zijn namelijk verwerkt in de raamstijlen waarmee het duidelijk wordt dat deze auto naast zijn goede rijprestaties ook een geweldige vormgeving heeft.

Jeep Compass uitvoeringen

Het automerk Jeep heeft vanaf 2017 de volgende uitvoeringen op de markt gebracht: Jeep Compass 1.3T, Jeep Compass 1.3T 4xe, Jeep Compass 1.4 MultiAir, Jeep Compass 1.4 MultiAir 4x4, Jeep Compass 2.0 MultiJet 4x4 en de Jeep Compass 1.6 MultiJet. 

Jeep Compass leaseplan: zakelijk of privé

Ondernemers kiezen via Occasionleasezondercijfers.nl - als het gaat om Jeep Compass zakelijk lease - voor onze voor voordelige financial lease zakelijk. Om deze auto privé te financieren bieden wij Jeep Compass financial lease particulier aan (Jeep financiering).