Tweedehands Ford B-MAX Occasion Leasen Zonder Jaarcijfers

Tweedehands Ford B-Max zakelijk leasen zonder jaarcijfers? Zoek je als ondernemer een Ford B-Max als occasion. Bekijk de actuele voorraad met uiteenlopende modellen. Wil jij straks rijden in een compacte auto met een uniek design? Dan kies je bijvoorbeeld voor een Ford B-Max automaat of een ander type Ford B-Max occasion. Bijvoorbeeld voor een handgeschakelde versie op benzine. Heb je de ideale Ford-B Max lease auto op het oog? Dan vraag je vrijblijvend een offerte aan via "Occasion Lease Zonder Cijfers" waar je als ondernemer de allerlaagste leasetermijnen krijgt. Bovendien bieden wij je de beste service en reageren wij snel. Binnen 24 uur - 1 werkdag hoor je van ons.

• 2018

• Benzine

• Handgeschakeld

• 48412 km

• 2017

• Benzine

• Handgeschakeld

• 45085 km

Ford B-Max lease

De Ford B-Max is een compacte MPV die gebaseerd is op de techniek die gebruikt is bij de Ford Fiesta. Omdat er behoefte was aan een model wat goed in het stadse verkeer kon rijden en toch meer mensen kon vervoeren is de Ford B-Max ontstaan en vanaf 2012 leverbaar. Opvallend aan deze auto zijn de schuifdeuren die de instap voor de achterbank een stuk eenvoudiger maakt. Daarnaast is er bij de Ford B-Max lease auto gekozen voor een verhoogde zitpositie waardoor je in het drukke stadsverkeer een beter overzicht hebt wat de veiligheid ten goede komt. Een tweede bijkomend voordeel is dat dit model is uitgerust met de Active City Stop. Een automatisch remsysteem bij het rijden in een 30 kilometerzone. Hiermee wordt de kans op een botsing kleiner en als het wel zou gebeuren is de impact veel minder. Daarnaast heeft de Ford B-Max lease auto voor de zakelijke en particuliere rijder een enorm pluspunt want de bediening van de boordcomputer waaronder de navigatie en de radio valt is spraak gestuurd. Deze techniek SYNC, zorgt ervoor dat je via spraakopdrachten je telefoon kan bedienen en zelfs gesproken tekstberichten kan versturen. Hiermee voorkom je in de drukke steden dat je de handen van het stuur moet halen waardoor de veiligheid wordt vergroot. Een aangename ervaring als je vaak en veel op de weg zit.

Ford B-Max occasion leasen als ondernemer of particulier? Profiteer direct van de voordeligste Ford B-Max financial lease deals!


Ford B-Max occasions

Ford B-Max occasions zijn leverbaar met een benzine-, diesel- of lpg-motor. Daarnaast is deze auto als automaat of handgeschakeld te vinden. De kleine compacte vorm heeft niets afgedaan aan de laadruimte zodat je als zakelijke rijder eenvoudig de spullen kan meenemen die je nodigt hebt. De verscheidenheid aan motorinhoud waarbij er zelfs een zuinige drie cilinder motor is, zorgt ervoor dat tweedehands Ford B-Max een aantrekkelijke auto is om te leasen.

Ford B-Max uitvoeringen

Van 2012 tot en met 2017 heeft Ford van de B-Max diverse uitvoeringen op de markt gebracht. Deze zijn: Ford B-Max 1.0 EcoBoost, Ford B-Max 1.6 TI-VCT en de Ford B-Max 1.5 TDCI. Wil jij één van deze uitvoeringen zakelijk leasen of privé financieren? Vraag dan een offerte aan via Occasionleasezondercijfers.nl. 

Ford B-Max financial lease: zakelijk of particulier

Bekijk op onze website het ruime aanbod van de verschillende modellen van de Ford B-Max lease auto's. Door het invullen van je gegevens zijn wij in staat om snel een aanvraag voor een leaseovereenkomst van een Ford B-Max occasion - die voldoet aan jouw wensen - in behandeling te nemen.