Dacia Occasion Lease Zonder Jaarcijfers

Dacia occasion financieren en rijden met onze voordelige financial lease?  Zakelijk of privé een hatchback, MPV of Dacia SUV leasen of financieren? Benieuwd naar de Dacia lease occasions? Kies de gewenste uitvoering en vraag snel een financial lease Dacia offerte aan. Dacia leasen zonder jaarcijfers? Tweedehands Dacia marge auto leasen zonder aanbetaling? Bel 0541 571690 en vraag naar jouw lease mogelijkheden!

Dacia Duster  Dacia Logan  Dacia Sandero  Dacia Dokker

Dacia leasen

Een Dacia is als lease occasion voor jou als ondernemer een uitstekende keuze. Bijvoorbeeld als je uit de voorraad een keuze maakt voor een comfortabele Dacia Duster. Of rijd je liever in een Logan of Sandero? De Dacia zakelijke lease regel je eenvoudig via "Occasion Lease Zonder Cijfers". Als allergoedkoopste leasemaatschappij voor ondernemers in Nederland ben je altijd het voordeligst uit. Bereken simpel de leasetermijnen en vraag voor je favoriete Dacia lease auto vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden je de beste en snelste service. Zo nemen wij binnen 24 uur - 1 werkdag contact met je op.

Dacia

De naam Dacia verwijst naar het oude Dacië, het voormalige gebied dat zeg maar het huidige Roemenië en Moldavië beslaat. Het van oorsprong Roemeense automerk is altijd een staatsbedrijf geweest. Inmiddels is het alweer ruim 20 jaar eigendom van de Franse Renault Groupe.


Dacia occasion financieren? De goedkoopste Dacia financiering sluit je af via "Occasion Leasse Zonder Cijfers!"

Dankzij deze overname is de Dacia uitgegroeid van een eenvoudig en saai merk uit het voormalige Oostblok tot een volwaardige Europese auto. Maar wel een voor een heel scherpe prijs. Daar staat het merk namelijk nog altijd bekend.

Het merk is redelijk succesvol. Per jaar verkoopt de autoproducent zo’n half miljoen auto’s. Dit zorgt ervoor dat er ook een goed aanbod van occasions is. De prijzen daarvan zijn natuurlijk nog aantrekkelijker. Dit is helemaal het geval als je gebruik maakt van onze voordelige financial lease constructies. Zo rijd je direct weg in een supervoordelige Dacia, zonder dat je hiervoor direct het gehele bedrag op tafel hoeft te leggen.

De geschiedenis van het automerk Dacia

De geschiedenis van het merk Dacia gaat minder ver terug dan die van veel andere automerken. In 1952 wordt de eerste fabriek geopend in Colibasi. Hier werden nog niet direct personenauto’s geproduceerd. In eerste instantie ging het met name om onderdelen voor vrachtwagens. Na een moderniseringsslag in 1967 werd het ook mogelijk om personenauto’s te produceren.

Destijds is ook de samenwerking met Renault ontstaan. De Franse autoproducent leverde namelijk de techniek hiervoor. De eerste modellen die door de autofabrikant werden geproduceerd, de Dacia 1100 en 1200, leken dan ook sprekend op hun Franse tegenhangers. Maar er werden hiervan ook uitvoeringen gebouwd, waaronder een pick-up, die Renault zelf nooit heeft gevoerd.

Toen er in 1989 een einde kwam aan de communistische overheersing, kwamen er ook steeds meer goedkope auto’s naar Roemenië. Dacia kreeg hierdoor met een enorme concurrentie te maken. De verkoopcijfers daalden dan ook drastisch. Het werd dus tijd voor een omslag.

Het bedrijf sloot dan ook een samenwerkingsverband met het Franse Peugeot. Het resultaat van deze samenwerking was de Dacia Nova. Dit was een op de Peugeot 309 gebaseerde personenauto die van een Dacia motor was voorzien.

Nadat Dacia in 1999 werd overgenomen door Renault kreeg het merk veel meer mogelijkheden. In 2004 resulteerde dit in een eerste succes. Destijds werd de Dacia Logan gelanceerd. Met een vanafprijs van 7.000 Euro zette het bedrijf een auto op de markt die vele malen goedkoper was dan veel andere Europese en Japanse auto’s uit hetzelfde segment. Er zouden nog verschillende modellen volgen. Dacia maakte hiermee in een klap, autorijden heel betaalbaar.

Populaire Dacia uitvoeringen

Autorijden hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Dacia bewijst dit keer op keer. Als je interesse in een Dacia lease auto hebt, heb je de keuze uit diverse uitvoeringen en modellen, zowel handgeschakeld als met automaat. Het aanbod van lease occasions is voldoende en deze zijn allemaal zeer aantrekkelijk geprijsd. Hieronder volgen de meest populaire modellen.

Dacia Duster
Een van de meest populaire modellen van Dacia is de Duster. Dit is de goedkoopste SUV die er te koop is. Als lease occasion is hij nog aantrekkelijker geprijsd. Je krijgt met de Duster veel waar voor je geld. Het is een relatief grote auto. Hij is ideaal als gezinsauto, maar ook zakelijk biedt hij veel voordelen.

Dacia Dokker
De Dacia Dokker is een middenklasse personenauto, maar hij is ook leverbaar als bestelauto. In deze variant is hij het meest populair geworden. Een goedkope en handige bedrijfsauto waarmee je van alle kunt vervoeren. Als occasion is hij financieel gezien extra aantrekkelijk door zijn lage prijs.

Dacia Logan MCV
Een ander populair model in het aanbod van Dacia is de Logan MCV. Deze ruime MPV biedt ruimte aan het hele gezin. Dus ben je op zoek naar een ruime gezinsauto voor een heel aantrekkelijke prijs, dan is de Logan MCV voor jou een goede keuze.

Overige Dacia modellen

Naast de hierboven genoemde Dacia modellen, heb je bij Dacia nog de keuze uit een aantal andere modellen. De meest populaire hiervan zijn de Dacia Lodgy en de Dacia Sandero. Beide zijn goed beschikbaar als lease occasion. De Sandero is het kleinste model van de Dacia familie, Lodgy biedt nog wat meer ruimte. Voor beide modellen geldt dat je er een vlijmscherpe Dacia leaseprijs voor betaalt.

Vorig jaar werd er ook een volledig elektrisch model gelanceerd, in de vorm van de Dacia Spring Electric. Met dit model met een vanaf prijs van rond de 20.000 Euro maakt het bedrijf ook elektrisch rijden voor mensen met een kleinere beurs mogelijk.

Dacia financial lease

Wil je graag een goedkope auto rijden, dan is een Dacia financial lease auto een goede keuze. Wij bieden je een ruime keuze uit diverse modellen. Wil je de auto liever niet in één keer afrekenen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Wij hebben aantrekkelijke mogelijkheden voor een Dacia financial lease constructie. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand zodat je weet waar je aan toe bent. Je bent echter wel gewoon eigenaar van de Dacia leaseauto. Je bepaalt dus helemaal zelf waar je onderhoud laat uitvoeren en bij welke maatschappij je de auto wilt verzekeren.

Dacia leasen zakelijk of particulier? Een Dacia financial lease constructie kan zowel zakelijk als privé. Als je de auto zakelijk rijdt, zal de auto op de balans van je bedrijf komen te staan. Hierdoor profiteer je ook van de verschillende fiscale voordelen als rente- en investeringsaftrek.

Welk soort leaseauto zoekt u?