Bedrijfswagen Leasen

Wilt jij een bedrijfswagen leasen? Voor ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfswagen occasion is het vaak erg lastig om zelf een te kopen. Daarvoor moet immers bedrijfskapitaal aangesproken worden (als dat er al is) en voor veel Zzp'ers en MKB'ers blijft er vervolgens te weinig kapitaal over om goed te kunnen blijven ondernemen. De oplossing? Maak gebruik van onze speciale bedrijfswagen lease! Je leaset tegen een voordelig maandelijks leasetarief zodat je voldoende geld overhoudt voor andere belangrijke investeringen. En het mooiste komt nog: Door gebruik te maken van onze bedrijfswagen leasen voor bedrijfswagens geniet jij van diverse fiscale voordelen!

Is bedrijfswagen lease geschikt voor jou

Als ondernemer heb jij je vast wel eens afgevraagd of het leasen van een bedrijfswagen in jouw unieke situatie mogelijk is. Wij zeggen: Ja! Want wij letten niet op jouw jaarcijfers, dus jij kunt bij ons gewoon bedrijfswagen lease aanvragen. Onze unieke bedrijfswagen lease(Financial Lease) voor (startende) Zzp'ers en MKB'ers behoort daarnaast ook nog eens tot één van de voordeligste in Nederland. Jouw bedrijfswagen leasen aanvraag wordt door onze vakkundige leaseadviseurs meteen in behandeling genomen. Een prettige bijkomstigheid is daarnaast dat jij kunt rekenen op allerlei fiscale voordelen als jij bedrijfswagen lease aanvraagt. Met bedrijfsauto leasen koop je namelijk jouw nieuwe of gebruikte bedrijfswagen en bent direct economisch eigenaar. Jouw wagen mag je vervolgens activeren op de bedrijfsbalans. Zodoende ontvang jij renteaftrek en mag je de afschrijvingskosten van jouw bedrijfsauto (deels) aftrekken op de jaaraangifte voor de IB.

Wat zijn jouw voordelen bij bedrijfswagen leasen

Allereerst kun jezelf bepalen voor welk merk en type bedrijfswagen jij je bedrijfswagen leasen aanvraagt. Je geeft aan welke gebruiksduur en afschrijving hierbij past. Je bent economisch eigenaar van de bedrijfsauto en kan daarom gebruikmaken van investeringsaftrek en het is tevens mogelijk om een deel van de afschrijvingskosten terug te ontvangen. Via 'Occasion Lease Zonder Cijfers' lease je altijd voordelig en tevens hoeven ondernemers nooit jaarcijfers aan ons te overhandigen.

Goedkoper een bedrijfswagen leasen?

Bij ons is het tevens mogelijk om jouw maandelijkse bedrijfswagen leasen kosten in jouw voordeel naar beneden toe bij te stellen. Hoe? Door onder andere een slottermijn voor de bedrijfsauto in te stellen. Je betaalt dan per maand een minder hoog bedrijfswagen lease tarief. Je hoeft namelijk tijdens de bedrijfswagen lease periode geen aflossing te betalen en je betaalt alleen de rente. Op het eind van het contract betaal je alsnog de aflossing. Deze moet je dan in één keer betalen. Het bedrag betaal je bijvoorbeeld met de opbrengst van de auto als je deze verkoopt of inruilt!

Meer over de slottermijn

Vooraf wordt altijd samen met jou de slottermijn in jouw bedrijfswagen lease vastgesteld. Daarbij wordt gekeken naar de toekomst. Want het bedrag wordt vastgesteld door naar de verwachtte restwaarde van jouw auto te kijken. Hoeveel levert jouw bedrijfswagen straks nog op nadat het bedrijfswagen lease contract is afgelopen? Met dat geld kun je de slottermijn betalen.

Bedrijfswagen leasen zonder cijfers

Bedrijfswagen leasen en dat zonder cijfers aanleveren, wat betekent dit voor jou? Vooral veel startende Zzp'ers en MKB'ers kunnen vaak nog geen jaarcijfers tonen omdat ze net gestart zijn met hun onderneming. Daarom vinden we het wel zo eerlijk dat ook deze groep recht heeft op een goede, voordelige financial lease. jij hoeft daarom bij ons geen jaarcijfers aan te leveren om toch gebruik te maken van onze unieke, speciale lease voor ondernemers.

Bedrijfswagen leasen zonder cijfers

Via 'Occasion Lease Zonder Cijfers' lease je altijd tegen voordelige bedrijfswagen leasetermijnen en de beste voorwaarden. Kies een bedrijfswagen uit, maak een keuze uit een bedrijfsauto leaseplan en vul de gegevens in. Vervolgens neemt een van onze bedrijfswagen adviseurs binnen 24 uur contact met jou op.

Aanbod bedrijfswagens  Bedrijfswagen Lease Aanvragen  Gratis Lease Check