Autolease

Voor iedereen die een nieuwe of gebruikte auto wil kopen zou financiële autolease een goede oplossing zijn. Financiële autolease(een andere benaming voor financial lease) is in feite gewoon een zakelijke autolening die je afsluit en je lost maandelijks een gedeelte daarvan af. Je beschikt meteen over een auto maar hoeft niet uw bedrijfskapitaal of spaargeld in de aanschaf te steken. Financiële autolease is een voordelige vorm van leasen en op het moment dat je jouw laatste maandtermijn hebt betaald ben je  volledig eigenaar van de auto. Naast financiële autolease kun je ook kiezen voor de leasevorm Operational Lease.

Operational Lease of financiële autolease

Operational Lease is de meest luxe, uitgebreide leasevorm die bestaat. Alles word voor je geregeld. Zelfs eventuele reparaties aan jouw auto worden vergoed. Daar staat tegenover dat de leasebedragen aanzienlijk hoger zijn dan met financiële autolease. Wil je liever alles in eigen beheer houden (bijvoorbeeld de keuze voor een autoverzekeraar) en lage leaselasten hebben? Dan is onze financiële autolease gewoon de beste keuze die je kan maken. Overigens is deze leasevorm bij uitstek geschikt voor startende ondernemers, Zzp'ers en éénmanszaken. Meer daarover lees je hieronder.

Financiële autolease voor elke ondernemer

Koop je een nieuwe of een gebruikte auto en financier je deze met financiële autolease, dan spreid je als ondernemer de kosten daarvan over de gehele looptijd van het contract. Een groot voordeel is dat, aangezien je op deze wijze geld overhoud voor andere zaken. Zzp'ers, MKB'ers, éénmanszaken en eigenaren van een B.V. hoeven bij ons geen jaarcijfers aan te leveren en voor hen is het afsluiten van een financiële autolease contract daarom erg eenvoudig. Bij het betalen van de eerste maandtermijn ben je tevens direct economisch eigenaar van de auto. De leaseauto kun je dus gewoon op jouw bedrijfsbalans plaatsen en zodoende is het mogelijk om te profiteren van allerlei fiscale voordelen. Financiële autolease kan overigens ook gewoon door particulieren aangevraagd worden. Vraag naar de particuliere mogelijkheden. Het is zeer eenvoudig om op onze website 'Occasion Lease Zonder Cijfers' de leaseprijzen van het assortiment met auto's te berekenen.

Financiële autolease online berekenen

Op onze website kun je online berekenen wat de te verwachten leasekosten per auto zijn. Daarbij kun je voor verschillende situaties een berekening doen. Neem daar gewoon rustig de tijd voor en vergelijk meerdere uitkomsten met elkaar. Je kunt heel precies per gebruiksduur online jouw financiële autolease berekenen. In elk geval is onze occasion lease altijd voordelig.

Een aanvraag voor financiële autolease doen

Via de website 'Occasion Lease Zonder Cijfers' is de aanvraagprocedure voor financiële autolease heel eenvoudig. Je doorloopt enkele simpele stappen en vult alle gegevens zo volledig en eerlijk mogelijk in. Onze aanvraagprocedure verloopt altijd soepel en snel en leasen is voor Zzp'ers en éénmanszaken extra gemakkelijk omdat zij geen jaarcijfers hoeven aan te leveren!

Aanbod personenauto's Aanbod bedrijfswagens  Autolease Aanvragen  Gratis Lease Check