Voorfinanciering Btw | Voorfinanciering Aanbetaling

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto, -bus, -truck of -machine? Dan kunnen wij helpen met de voorfinanciering van de BTW. Als u een lease-product aanschaft, moet u direct de bijbehorende BTW betalen. Wij snappen dat u als ondernemer dit niet altijd direct kunt voorfinancieren uit eigen reserves, daarom bieden wij een alternatief. Qeld biedt u de kans om de BTW voor te financieren via een kortlopende bedrijfslening. U betaalt de eerste 3 maanden van de lening alleen onze standaard gebruikskosten, geen aflossing.

Voorfinanciering BTW aanvragen »

Direct boetevrij aflossen bij BTW-teruggave

Ontvangt u de voorgefinancierde BTW van de belastingdienst terug? Dan kunt u de lening direct boetevrij aflossen! Wilt u de lening langer dan 3 maanden gebruiken? Geen probleem, wij bieden een maximale leentermijn van 18 maanden. Onze voorwaarden zijn wel dat ondernemers met een lease-lening via Qeld vanaf de 4e maand zowel de maandelijkse gebruikskosten als een standaard aflossing op het leenbedrag gaan betalen.

Financiering van aanbetaling via Qeld

Heeft u, in aanvulling op de BTW-voorfinanciering, ook extra financiën nodig voor een aanbetaling op uw nieuwe lease-product? Dan is Qeld wederom de financiële partij om uw lease te faciliteren. Wij bieden tevens zakelijke leningen die langer lopen dan 3 maanden, mocht u een aanvullend bedrag in de quote willen opnemen voor aanbetaling en de betalingen over langere termijn spreiden.

Voorfinanciering aanbetaling aanvragen »

Hoe werkt lease-financiering via Qeld?

Qeld kan u een zakelijke lening verlenen voor het complete BTW-bedrag en eventuele aanbetaling op uw lease-product. De lening van Qeld staat los van het lease-contract dat u tekent bij onze partners (de lease-maatschappijen). Voorbeeld: u betaalt aan een lease-maatschappij maandelijks een standaard bedrag voor het gebruikmaken van het voertuig, terwijl u tegelijkertijd bij Qeld een maandelijks bedrag betaalt voor het gebruikmaken van de lening (met eventuele aflossing als de leentermijn langer dan 3 maanden is). Lost u de lening bij Qeld af? Dan betaalt u alleen de kosten van de lease-maatschappij.

Voorfinanciering btw of voorfinanciering aanbetaling aanvragen

Het aanvragen van BTW-voorfinanciering en/of aanbetaling op een lease-voertuig is eenvoudig, snel en simpel. U dient via onze partner een aanvraag in bij het afsluiten van een lease-contract. Vervolgens stuurt de lease-maatschappij uw gegevens door, zodat ons team de benodigde kredietchecks kan uitvoeren. Wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en u een persoonlijk aanbod te doen.


Voorfinanciering aanvragen »